Üdvözöljük Honlapunkon!
Cégünkrõl:

A vállalkozás hobbi méhészetként indult családi gyökerekbõl, késõbbiekben a méhcsaládszám növekedésével árutermelõ méhészetté fejlõdött. Az általunk termelt méz teljes mértékben természetes, amely 150g, 250g, 460g, és 900g-os kiszerelésben kerül forgalomba. Termékeink megfelelnek a Magyar Élelmiszerkönyvben felsorolt követelményeknek, melyet az ÁNTSZ folyamatos ellenõrzése is megerõsít. A mézet a Szeged, Kokárda u. 20. lévõ mézpalackozóban csomagoljuk. A késztermékeket élélmiszer kiskereskedelmi forgalomba szállítjuk, a dél alföldön kb. 120 élelmiszer üzlet szerepel a vásárló partnerek között, saját boltot nem üzemeltetünk. Vevõink között csak kisebb élelmiszer üzletek szerpelnek, a multi hálózatba vállalkozásunk nem szállít árut. Vállalkozásunk nem is törekszik a multi cégek kiszolgálására, mivel szeretnénk a minõséget megõrizni, amely csak íly módon lehetséges.
A méz mellett még forgalmazunk minõségi magyar termékeket, úgy mint: édesipari, sürõipari termékek, ostyatermékek, mézes puszedlik, desszertek, diabetikus termékek, melyek szintén kisebb magyarországi magántermelõk termékei, melyek nem találhatóak a multi hálózatokban. Ezeknek listáját, az árlista menüpont alatt megtekintehetik.
Megrendelés jelenleg mobiltelefonon munkanapokon 8 és 16 óra között a 06-30/943-36-12-es telefonszámon lehetséges. Minimális megrendelés összege: 8000 Ft.

A Honey által gyártott és forglamazott termékek.
Vegyesméz és akácméz különféle kiszerelésekben.

 

Tárhely, domain, webtárhely